Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2022 12:41 - Аптеките като сергии - продължение "Голямата измама"
Автор: danyv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2361 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Аптеката като сергия – продължение Голямата измама

След възмущението ми в предишния пост, който завърши с що годе приемлива цена за мен от 81лв.  и без спиране на поръчката, се оказа, че днес всъщност цената е 92лв.
Еха...еха...

Какво да кажа, че всичко това си е една измама на дребно...Голямата измама на аптека "Съни" в кв.. Надежда 3 срещу 8ма поликлиника, ама в София разбира се... тук клиента не е важен и можем да си позволим да го мамим.

Добавката е Омнибиотик Хетокс
Цена в Аптека Съни - 92лв - 16.10.22г.
Цена в Аптека Софармаси - 77лв. - 14.10.22г.
/ако някой го интересува да пише в коментар, мога да предоставя платежни документи/

Който иска да смята разликата.

Имах някаква илюзия, че след като образно се спазарихме за цената от 81 /което да речем е приемливо - веригите имат складове и по-големи отстъпки / нещата няма да са във вида клиента е прецакан.

Пиша всичко това, защото възмутителното и арогантно поведение на някои аптеки е прекалено. Бива да ни правят на малоумни...

И какво ще спечели с Голямата измама от 15лв. ...Знам какво  загубиха, един мислещ клиент, който е със заболяване, абониращо го за аптеките до живот...

Е, мога да им пожелая честито и да продължа да вярвам, че „хората“ трупащи пари с дребни-Големи измами на гърба на обикновения, беден и болен човек са големите прецакани в собствения си живот.  И никакви пари не могат да компенсират жалкия им, аморален, безсмислен живот...

Живота основан на комерсиализъм и печалбарство е празен и лишен от същността си живот./Дани В/

Скоро четох в една книга, че ".... цената платена с пари е най-ниската цена..." /Лиа Ангели - моля да ме извини авторката, но не мога да си спомня, точно в коя от нейните книги го видях/.

Избирам да вярвам, че е точно така!

Дани В
16.10.2022г.

ПП. в предишния пост спестих името на въпросната аптека, но след днес, смятам, че дори 1 човек да успея да предпазя от тяхната измама, заради този пост си струва.
Струва си да бъдем съпричастни и да правим възможното да се предпазваме от подобни дребни-Големи измами и измамници. Отговорността си е изцяло наша…управниците и държавата не са гадатели и няма как да знаят какво се случва, ако ние си мълчиим.
А за тия, които ще кажат "какво пък толкова, нищо ново" - мили хора от нас зависи да не го позволяваме, и колкото повече говорим, и се опълчваме на това, толкова повече нещата ще се случват...за добро, за нас.




Гласувай:
6



Предишен постинг

1. troia - Здравей!
16.10.2022 13:35
Лекарството съдържа малтодекстрин, който много вреди на организма. Прочети за него, за да разбереш за какво говоря. Аз лично избягвам лекарства, които го съдържат или поне го пишат.
цитирай
2. danyv - Здравей :)
16.10.2022 13:54
troia написа:
Лекарството съдържа малтодекстрин, който много вреди на организма. Прочети за него, за да разбереш за какво говоря. Аз лично избягвам лекарства, които го съдържат или поне го пишат.

Въпросната добавка/дори не се води лекарство/ ми е предписана от моя ендокринолог в помощ на диабета. Дори не я бях чувала до преди няколко дни.
Напълно съм съгласна, че колкото помагат, толкова и вредят, но това е цената, която плащам за стресовия начин на живот, който водех.
Идеята ми е, да си помагаме споделяйки подобно некоректно поведение било от аптека, магазин или друго.
цитирай
3. bateico - Здравей!
16.10.2022 16:15
Поздравления за публикацията! В общество, което се е превърнало в заспала стадо без мнение и без да си търси правата. Това е единственият начин по който с даването на гласност на подобни проблеми, за да се събуди обществото. Браво!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: danyv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 142487
Постинги: 78
Коментари: 60
Гласове: 208
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930